Vackra WenngarnWenngarn – En magisk mötesplats
Wenngarn är en magisk plats med 1000 år av historia precis utanför Sigtuna. Ett levande bysamhälle i byggt på människors behov – med barockslottet och parken som hjärta. Sveriges äldsta bevarade brev från 1164 handlar om Wenngarn, genom århundradena har Vasaätten, statsmän, riddare och riksråd bott och härskat på Wenngarn. Slottet och den sköna barockparken är några pärlor på platsen där ett samhälle byggdes upp under 1900-talet kring Sveriges första alkoholistanstalt.

På Wenngarn kan allting hända. Miljöerna bjuder in till konferens, fest och event för stora som små grupper. Möten i slottets salar eller konferens i Smuttans moderna konferenslokaler.

Ledningsgruppsträff i det växtklädda orangeriet med Sveriges syrerikaste mötesrum eller det stora företaget som vill ha kick off för 500 personer på Kulturstallets loge. Vi hittar en lösning som passar. Allt i en historisk slottsmiljö på bekvämt avstånd bara minuter från Arlanda, Stockholm och Uppsala.

Wenngarn vill erbjuda det bästa ur Svenskt mathantverk med stark koppling till regionen och vår egen produktion av råvaror. De har bland annat Krav-märkt restaurang, egenproducerad äppelmust och öl från det egna bryggeriet. Vedugnseldade pizzor med kryddor och råvaror från området och mycket mer.

Här finns också ett av Sveriges modernaste sportcenter med gym och bastu.