Vi skräddarsyr era företagsaktiviteter, kontakta oss redan idag!     Snabbt Snabbt Enkelt Enkelt Tryggt Tryggt Maila info@aktiviteterstockholm.se Ring 08-21 88 40

Varför välja oss?

Aktiviteter stockholm skyline

Spar tid och pengar
Ni sparar tid och pengar genom att anlita oss. Varför lägga dyrbar arbetstid på att ordna ert event när vi kan hjälpa er? I samråd med er planerar vi ett event som passar just ert företag. Enkelt och kostnadseffektivt.

Att jobba med oss är enkelt
En rutinerad projektledare hjälper er från start till mål, ni har bara en kontaktperson även om ert event omfattar många moment och leverantörer. Med vår erfarenhet undviker ni de missar man som nybörjare lätt gör, ni får ett genomtänkt upplägg och en hållbar tidsplan.

Skräddarsydda och paketerade event
Vi skräddarsyr fester, konferenser, aktiviteter och teambuildingövningar efter era önskemål, men vi har även många beprövade eventpaket som vi och kunder genomfört och kvalitetssäkrat.

Erfarenhet och vision
Vi är riktiga eventexperter och tillsammans har vi över 35 år i branschen. Vårt mål är att via passion, bred kunskap och nytänkande även fortsättningsvis leda utvecklingen inom skräddarsydda och paketerade event.