Landrover-4x4-militärfordon-motoraktiviteter1Terrängkörning med Land Rovers – en riktigt utmanande teambuilding.

Ratta kraftfulla terrängfordon på utmanande teknikbanor i detta fartfyllda event.

Bilarna, Land Rover 109, kommer direkt från brittiska arméns överskottslager. Tåligare fordon får man leta efter. Det behövs verkligen för de utmaningar dem och ni utsätts för på de banorna som byggts upp på campen.

Utförande
På södertörn, någon halvtimme söder om stan ligger terrängcampen, ett stort inhägnat område. Här finns alla möjligheter till en bra kick off.

Basupplägget tar ungefär tre timmar, men kan utökas med konferens, middag och andra typer av motoraktiviteter exempelvis. Middag kan ordnas både i fält i moskoselkåta ellar på närliggande konferensgård med erkänt kök.

Välkomna
Vid ankomst möts ni av rutinerade instruktörer. I den f.d. militärbyggnaden serveras kaffe och dopp medan säkerhet och handhavande gås igenom. Ni har även möjlighet att byta om till overaller och stövlar innan ni ger er ut på banorna.

Genomförande
Ni delas in i mindre lag som tilldelas varin Land Rover. Ni startar med en utmanande teknikbana, där ni lär er körteknik och vad bilarna är kapabla till. När ni känner er trygga finns det ett flertal olika banor med olika svårighetsgrad att bemästra. Hisnande motlut, vattenfyllda diken och andra utmanande hinder testar er körförmåga till det yttersta.

Lokalerna har dusch för de som vill fräscha upp sig innan vidare begivenheter.
Anläggningen kan även tillhandahålla med fältmässiga konferenslokaler, grupparbetsrum, omklädnings rum och toaletter.

Pristdelning
Instruktörerna leder och övervakar under hela körningen, och bästa laget belönas med pris under en kort avslutningsceremoni.

Programförslag
13.00          Ankomst – ombyte och genomgång. Kaffe och äppelkaka.
13.15          Lagen tilldelas fordon och startar med teknikbanan
14.00          I samråd med instruktörerna väljer ni nästa bana och utmaning
15.50          Prisutdelning och ombyte
16.00          Avslutning