Tammsvik toppHappy Tammsvik, mötesgården som tar humor på allvar.
Det sprakar av färg, sjuder av liv, ångar av kreativitet. Det doftar, smakar och känns. Happy Tammsvik är alla känslorna på en och samma gång. Anläggningen drivs av humor, mötesglädje och kreativitet.

Happy Tammsvik är ett modernt möteshotell byggt på en klassisk herrgårds ägor. Med sina många och annorlunda konferenslokaler, 121 hotellrum och nästintill oändliga antal aktiviteter är det en härlig plats för roligare möten och minnesvärda kickoffer. Happy Tammsvik ligger vid Mälarens strand endast 40 minuter från Stockholm och Arlanda.

Konferens
Den som säger att miljö inte påverkar har aldrig sett en solnedgång. Det är därför vi ser till att våra mötesrum inspirerar. Och att de alla är olika, liksom vi människor.

Roligare möten!
Här finns rum för humor och tid för allvar. För konferens i uppsluppenhet och avskildhet. Möten med högt i tak eller endast himlen som tak. Traditionella möten, kreativa möten, viktiga möten och annorlunda möten. Möten i bassäng eller bollhav. Inga andra begränsningar än dina egna önskemål.