Skåvsjöholm prickfria möten i stockholmSkåvsjöholm konferens & möten
Är det dags för ett möte, konferens eller kick-off? Vill ni lägga mer tid på mötet och mindre tid på resan? Välkommen till Skåvsjöholm, endast 25 min från Stockholm C och 35 min från Arlanda.

På Skåvsjöholm är atmosfären och miljön lika viktiga som maten, tekniken, rummen och aktiviteterna. Och när allt fungerar och hänger ihop blir upplevelsen komplett, vad vi kallar ett prickfritt möte.

På Skåvsjöholm finns 17 möteslokaler och en exklusiv konferensvilla, Villa Skåvsjöholm . Lokalerna passar den mindre gruppen med 3-4 personer såväl som stora grupper med upp till 110 deltagare. Alla konferenslokaler har dagsljus och de flesta har härlig havsutsikt. Vi har 87 enkelrum och 10 dubbelrum. De allra flesta har en rofylld utsikt över Skåvsjöholmssundet.

Maten som serveras i vår restaurang är lika uppskattad som miljön. Vi får ständiga lovord från våra gäster för den utsökta maten. Efter middagen är ni välkomna till baren där ni kan njuta av utsikten över vattnet och strandpromenaden.

Skåvsjöholm ligger inbäddad i härlig skärgårdsmiljö med sandstrand, bryggor och stora grönområden. I de lugnande naturomgivningarna finner du perfekta förutsättningar för såväl äventyrliga kickoffer som effektiva och moderna konferenser!