Spela segwaypolo
Segwaypolo, en perfekt aktivitet för företaget
Samspel, fart och kommunikation är ledord i denna udda sport. Spelas precis som hästpolo, enda skillnaden är att hästen bytts ut mot eldrivna och gyrostyrda segways. Kan spelas både inomhus och utomhus, allt som behövs är en tillräckligt stor yta.

Spelet
Instruktören möter upp vid spelplanen och instruerar gruppen hur man hanterar en segway. Att lära sig köra går fort, det är naturligt, då förflyttning av kroppsvikten är det som styr i alla riktningar.

Efter regel- och säkerhetsgenomgång delas sällskapet in i lag och utrustas med hjälmar och poloklubbor. Standard är att fyra per lag är på plan. Vi större sällskap spelas det i turneringsform med fler lag. Instruktören är domare och ser till att spelet flyter på.

Paketerat aktivitetsförslag
Ni spelar segwaypolo enlig ovan på en gräsplan på djurgården. Efter två timmars fartfyllt och intensivt spel bjuds på en smaklig trerättersmiddag på Djurgårdsbrunns Wärdshus.

Djurgårdsbrunns Wärdshus
På Wärdshuset finner ni inte bara vällagad mat. Miljön och inramningen håller högsta klass. Både i restaurangen och på den stora uteterrassen i anslutning till kanalen. Både bar och DJ utomhus ger ett avslappnat häng.

Middag
Mathias Pilblad, med OS-guld i matlagning, ett flertal kokböcker och 20 års erfarenhet är kreatören som ligger som ligger bakom kvällens meny. Rutinerad serveringspersonal ser till att allt det går smidigt till och ni kan slappna av.

Menyförslag
* Viltcarpaccio med syrad svamp, äpple, kålrotscrème med enbär samt hasselnötter
* Ångad torksrygg med krondillssås, smörkokt purjolök och fänkål, picklad kålrabbi och potatispuré
* Mandelkaka med vaniljkräm, äppelkompott och brynt smörglass

Programförslag med cirkatider
16.55                   Samling vid spelplatsen på Djurgården
17.00 – 18.30     Segwaypolo med instruktör
18.45                   Trerättersmiddag på Djurgårdsbrunns Wärdshus