Ribbåt-och-middag

RIB-tur med efterföljande middag
Vi ordnar med RIB-turer där det finns vatten, sött som salt. Dessa fartfyllda turer avslutas ofta med en middag på en mysig skärgårdskrog eller med grillbuffé i mysiga miljöer.

De sjösäkra och stryktåliga båtarna medger riktigt höga farter, uppåt 60 knop i bra förhållanden.  Att passera kobbar och skär i hög fart ger en riktig adrenalinkick, en perfekt start på kick off eller andra arrangemang.

Samtliga deltagare får vid säkerhetsgenomgången varma och vindtäta overaller, flytvästar, goggles, mössor och handskar för att möta vinddraget och vattenstänk.

Eventexempel:
Saltstänkt RIB-färd, med start på strandvägen, avslutas en timme senare på gemytliga Djurgårdbrunns Wärdhus, där en trerätters middag serveras.

Middag
Köksmästare Mattias Pihblad, med landslagsmeriter och medaljer, ligger bakom kompositionerna och van serveringspersonal garanterar smidig service och trivsel.

Menyförslag – Anpassat dryckespaket är tillval
* Löjrom med pannstekt brioche, syltad svamp, prästostkräm, finhackad lök och citron
(2015 Brancott Sauvignon blanc, Marlborough, NZ)
* Helgrillad kalventrecôte med rödvinssås, varmrökt bacon, picklad steklök,  krispig ostronskivling och mandelpotatispuré
(2013 Morgan Bay, Cabernet Sauvignon, Kalifornien, US)
* Kräm på Valrhonachoklad med färska hallon med färska hallon, havssalt, lakrits och  hallonsås, hallonlikör, lättvispad grädde
(8 cl Mas de lavail, Maury expression, Maury, FR)

Programförslag
16.50                     Upphämtning Nybroviken/Strandvägen – Säkerhetsgenomgång och ombyte
17.00 – 18.00       Fartfylld Rib-tur i skärgården
18.00                     Anländer restaurang, ett glas bubbel serveras vid ankomst
18.15                     Middag enl. ovan serveras