näsby slott konferens stockholmNäsby slott andas hemtrevnad i slottsmiljö. Här går historien tillbaka flera hundra år. Överallt i slottet hittar ni kända målningar och påminns ständigt om Carl och Dora Lamms samlande av antikviteter från världens alla hörn.

Näsby slott har också en spökande historia, flera oförklarliga händelser som ni kan få berättade av personalen.

En konferens på Näsby slott kan ha olika målsättningar. Men bara att samlas några dagar från den vanliga arbetsplatsen, skapar den extra sammanhållning som ert företag eller organisation kommer att ha stor nytta av långt framöver. Som en plats för utbildning erbjuder Näsby Slott en avslappnad miljö för koncentration och resultat. Näsby Slott, med sin unika och historiska miljö, är också en utmärkt plats för er som vill att idéerna och kreativiteten ska flöda fritt.

Våra 16 mötesrum (med plats för 2 upp till 170 personer) ligger i slottets huvudbyggnad och har ett underbart dagsljus genom fönstren. En del av våra logirum har utsikt över Näsbyviken eller vattnet.  Oavsett vilken konferens ni vill ha, så hjälper vi till att skräddarsy den helt efter era önskemål.

I samtliga mötesrum ingår:
PC-projektor, white board, blädderblock, trådlöst och fast bredband, mineralvatten, godis, frukt, block och pennor. Har ni andra tekniska önskemål så ordnar vi självklart detta!