MiddagskryssningMiddagskryssning i skärgården
På ett välbevarat fartyg bjuds det på vällagade menyer med skärgårdstema medan ni passerar kobbar och skär. All mat tillagas ombord och serveras av erfaren personal.

Vi ordnar med ett fartyg anpassat till sällskapets storlek.

Skärgårdskryssning
Vid ankomst serveras en uppfriskande fördrink. Efter en stunds mingel bjuds till bords i den ombonade matsalen. En fantastisk upplevelse att njuta av en välkomponerad meny med havsdoft, vågornas kluckande och en fantastisk utsikt som inramning.

Middag
Den erfarna krögaren och hans team tillreder all mat ombord. Fokus ligger på säsongsanpassade råvaror av bästa kvalitet som tillagas omsorgsfullt.

Menyförslag – Dalarö
* Höstens rotfrukter i tvärnöskinka och cheddar på savoykålsallad med anisdressing
* Halstrad röding med mandelpotatispuré och kantarellsås
* Lingonparfait och smörkolasås med ingefära

Underhållning
På fartyget finns ett flertal möjligheter till underhållning om så önskas. Trevligt, uppskattat och ett enkelt sätt att lyfta upplevelsen ytterligare ett snäpp.Ett urval av det breda utbudet vi erbjuder är: Interaktiv underhållning i form av musikquizz, en trollkarl eller en skådespelare som , under cover, ställer till med olika knasigheter och bjuder in till skratt.

Det finns såklart även mer traditionell underhållning i form av trubadurer, DJ:s eller orkestrar av olika typer att tillgå.

Programförslag med cirkatider
18.00 – 18.45              Fördrink och mingel på soldäck
18.45 – 21.00              Trerätters middag i salongen
21.00                           Baren öppnar och ev. DJ spelar upp
22.00                           Åter i hamn