Teambuilding Stockholm

Bästa Mästarna
Vilken grupp tar sig an de olika utmaningarna bäst, och framförallt, vem blir företagets bästa mästare?

Övningen är helt mobil och kan utföras på de flesta platser, såväl inomhus som utomhus. Grenarna som ingår skiljer sig med hänsyn till gruppens sammansättning, men några stående inslag är: Lagsamarbeten av skilda slag, stafetter, styrke- och uthållighetstest, minnesövningar och där viljan är den viktigaste egenskapen, ”pannbensutmaningar” som Gunde skulle ha sagt.

Start och introduktion
Ni delas in i grupper av instruktörer och briefas om dagens uppdrag och övningar.

Strategifas
Grupperna enas därefter enskilt om vilken strategi som passar just dem bäst och vilka som ska utföra enskilda uppdrag. Lagmedlemmarna har ett eget uppdrag där de ges chansen att briljera, även om fokus ligger på samarbete inom gruppen.

Tävlingsfas
Ni tävlar lagvis inledningsvis. Det lag som står som segrare i utmaningen tävlar sedan inbördes i en rafflande final för att utse företagets bästa mästare. Givetvis får vinnaren en plakett att stoltsera med på jobbet.

Instruktörerna har iordningställt en arena, där en överskådlig poängtavla är den centrala punkten. Det kan ju hända att lagen måste frångå de planer de enats om under planeringsfasen och chansa vilt för att hamna i topp och knipa finalplatserna.

Final
Det vinnande laget tävlar nu inbördes för att göra upp om den åtråvärda titeln, plaketten och bragging rights. Att vara snabbtänkt, klurig och mentalt stark är viktigare än vältränad.

 

Programförslag med cirkatider – Vi anpassar alltid övningarna beroende på tid till förfogande
16.00 – 16.15                               Uppstart och genomgång
16.15 – 16.45                               Enskilda gruppsamlingar för att lägga upp strategin
16.45 – 18.00                               Tävlingsmoment i lag
18.00 – 18.15                               Final. Vinnande laget gör upp om titeln inbördes.
18.15 – 18.30                              Debriefing och prisutdelning.