Marholmen konferens och lyran konferens

Kreativa konferenser i ljuvlig skärgårdsmiljö

Roslagens ljuvligt vackra och harmoniska skärgårdsmiljö gör Marholmen lika idealisk för fest som för konferens eller kick off.
Vi garanterar att deras unika och generösa konferensanläggningar ger inspiration till särskilt kreativa möten.

Marholmens styrka är omtanke och passion, målet är att skapa optimala förutsättningar för att ni som gäster ska kunna hålla den perfekta konferensen.

Tack vare att Marholmen kan erbjuda sammanlagt 15 olika mötesrum i varierande storlek och utformning välkomnas grupper med allt från ett tiotal till 180 deltagare. Kompetent personal sätter en ära i att skräddarsy rummen så att de passar just er och er konferens.

Men upplevelsen på Marholmen är så mycket mer än en konferens: det serveras såväl ”rålyxig” som näringsriktig mat. Anläggningen erbjuder avkoppling i alla former; alltifrån njutbara behandlingar på SPA-avdelningen till diverse lekar, spel och äventyr.

Läge
Närheten till både Stockholm och Arlanda – bilfärden tar cirka en timme från båda hållen och en liten broförbindelse tar Dig från fastlandet – gör det möjligt att arrangera såväl konferens med övernattning som över dagen på Marholmen. Det går givetvis alldeles utmärkt att lägga till med båten här.