Filmaktiveter-för-konferens-och-kickoff

Filmgalan –  ett kreativt event

Spela in en kortfilm med kollegorna. Ni ligger bakom koncept, storyboard, regi och såklart skådespelarinsatserna. Till kvällens middag blir det förevisning med glada skratt och prisutdelning.

Är ni ute efter en aktivitet där kreativiteten står i centrum behöver ni inte leta längre.

Utförande
Ert sällskap informeras om kvällens upplägg och får en snabbgenomgång av hur kamerorna fungerar, vad man ska tänka på vid de olika momenten brainstorming, manus och inspelning.

Ni delas därefter in i mindre grupper om 5-10 personer som tilldelas varsin videokamera. Gruppen ska därefter enas om ett vinnande koncept, skriva storyboard och skaffa nödvändig rekvisita innan de sätter i gång med inspelningen. Tystnad, Tagning…

Final
Efter att instruktörerna fått ett par timmar på sig att redigera gruppernas råmaterial, visas filmerna på den glamorösa filmgalan vid kvällens festbankett. Juryn utser de nominerade i olika klasser och tystnaden talar sitt tydliga språk när de förseglade kuverten ska sprättas och vinnarna utses. Vinnarna kommer så klart upp på scenen för att hämta sina statyetter och hålla känslosamma tacktal.

Filmgalan lämpar sig som aktivitet på konferensen eller som start på en glamorös företagsfest.

Vi lägger upp samtliga filmer på en lösenordskyddad server där ni kan ladda hem bidragen, alternativt överför dem till DVD-fomat.

Vi hjälper er gärna att sätta ihop ett paket med middag där nomineringarna och prisutdelningen sker i samband med galamiddagen.