Prova på curling med kollegorna
Många har sett curling på TV, men få har själv upplevt stenarnas tyngd, de speciella skorna eller den knottriga isen på nära håll. Curling är en mycket social aktivitet, perfekt företagsevent, mycket prat och skratt med kunder eller kollegor.

Lätt att lära, svårt att bemästra. Det gäller verkligen här, det tar inte många minuter att lära sig grunderna och reglerna.

Så går det till
När ni kommer till hallen möts ni upp av rutinerade instruktörer, som hjälper er välja skor och förser er med hjälmar. Efter några minuters genomgång av regler och teknik är ni färdiga att beträda isen och påbörja tävlandet. Ni spelar lagvis i ca två timmar.

Middag på Östergårds Lada
Efter aktiviteten beger ni er till Östergårds Lada, ca 8 minuters promenad, där ni avnjuter en god middag. Krogen, som har anor från 1800-talet och inbjuder till en trevlig upplevelse. Det finns flera, mysigt inredda lokaler som anpassas efter sällskapets storlek.

Östergårds köksmästare är väldigt kvalitetsmedveten och arbetar så långt det går med närodlade råvaror från Roslagen och Mälardalen.

Menyförslag
* Varmrökt röding med pumpamajonnäs, vinägrett av rostad mandel, Västerbottensost, dillfrö, syrad blomkål      samt surdegskrutonger
* Kryddstekt hjortinnanlår med brynta morötter, blomkålscrème, örtig hjortsky samt potatisterrin smaksatt med    prästost
* Äppel- och mandeltart med kolagrädde, rårörda hjortron och kanderade hasselnötter

Programförslag med cirkatider
17.30        Ombyte och säkerhetsgenomgång
18.00       Curling Startar
19.30       Curling avlsutas
19.45        Trerätters middag /fondue middag på Östergårds lada
–                 Egen transport hem