boson-aktiviteter-och-konferensaktiviteter-i-stockholmBosön är en modern anläggning för såväl idrottsutövning som konferensverksamhet med hotell och restaurang – vackert belägen på norra Lidingö vid Askrikefjärden, endast 15 minuter från Stockholms city.

Bosön är svensk idrotts samlingsplats, naturskönt belägen på Lidingö. En stor och modern hotell- och konferensanläggning med idrottshallar, bollplaner och utomhusytor vid vattnet. Alla är välkomna till den unika miljö. Företag och organisationer för att konferera, hålla kick-off eller hälsodagar, för att stärka lagkänslan, göra spännande aktiviteter och fylla på med energi.

Bosön erbjuder 3 olika konferensanläggningar. Traditionell herrgårdskonferens i vackra Mästarvillan, konferens i avskildhet i nyrenoverade Rektorsvillan eller modern och effektiv konferens i Olympiahuset. Här kan du arrangera det mesta, såväl liten som stor konferens. I den stora fotbollshallen, Vinnarhallen, arrangeras konferens, middag eller event för upp till flera tusen personer.

Idrottshuset med friidrottshall, tre bollplaner, pool och gym, samt Vinnarhallen med fotbollsplan inomhus och två fotbollsplaner utomhus.

Aktiviteter
För oss som aktivitetsarrangörer är det inbjudande med de stora aktivitetsytorna, möjligheten att förlägga platskrävande övningar inomhus och otroligt flexibel personal.