Virtual Reality med kollegorna
Med utrustning av senaste snitt är det verkligen som att kliva in i en alternativ värld. Bli ninja, stridspilot i ett rymdskepp eller slalomåkare på några sekunder. I noga utvalda spel/upplevelser tävlar ni lagvis mot varandra.

Så går det till
I tur och ordning tar tävlar en i taget från de olika lagen. Med glasögon, hörlurar och spelkontrollerna förflyttas man direkt in i spelets verklighet. Medtävlarna följer äventyret på storbildskärmar. Det kan vara ganska dråpligt att se kollegan ”lägga tyngden på dalskidan” under slalomutmaningen eller vifta vilt omkring sig när denna värjer sig från fienden som ninja, exempelvis. En riktig publiksport.

Spelen
Vi har valt ut spel med omsorg. Man kommer lätt in i dem och erbjuder högt tempo, vilket åskådarna uppskattar. Normalt tävlar man i tre olika spel men det finns hundratals att välja mellan om ert företag har speciella önskemål. Om ni blir klara innan de två timmarna ni har till förfogande går det att välja i det omfattande biblioteket.

Mobilt upplägg
Upplägget är helt mobilt och det behövs inte speciellt mycket utrymme. Vi riggar och genomför aktiviteten på kontor, i konferenslokaler eller våra lokaler vid Tegelbacken.

Middag
Efter eventet ordnar vi gärna med en matbit. En närliggande restaurang, catering eller en food truck till exempel.