HistorieätarnaHistorieätarna
Här kan ni välja en epok ni är intresserade av att provsmaka. Det kan vara ett sekel, ett årtionde eller till och med ett specifikt år. Rutinerade och flexibla köksmästare djupdyker i matlitteratur och presenterar sällskapet en temamiddag.

Ert val
Ni väljer på egen hand ut en tidsepok ni är nyfikna på att provsmaka. Givetvis hjälper vi till och bollar om ni vill. Nästa steg blir att involvera en köksmästare med ett djupgående intresse för mathistoria, alternativt en som redan specialiserat sig på den epok ni vill smaka på. Vi litar fullt ut på kreatörerna och ger dem oftast fria händer, men är det någon speciell rätt eller meny ni har i åtanke tillmötesgår vi det såklart.

Egen matsal
Vi anser att det är är ett unikt koncept och att gästerna ska tillåtas att insupa supén utan störande moment. Därför ordnar vi en enskild matsal i anslutning till ett restaurangkök. Oftast på Djurgården.

Framförhållning
Med tanke på det förarbete som normalt krävs vill vi ge köksmästarna tid att hitta, provlaga och spika rätterna. Om man inte är ute i så god tid finns ju alltid alternativet att välja en meny som serverats andra sällskap tidigare.