Vi skräddarsyr era företagsaktiviteter, kontakta oss redan idag!     Snabbt Snabbt Enkelt Enkelt Tryggt Tryggt Maila info@aktiviteterstockholm.se Ring 08-21 88 40
Teambuilding

Fångarna på fortet

Mycket uppskattad teambuildingaktivitet i udda miljö. Indelade i lag ställs ni inför kluriga utmaningar som kräver samarbete, koordination och list.

Wenngarns slott

Wenngarn är en magisk plats med 1000 år av historia precis utanför Sigtuna. Ett levande bysamhälle i byggt på människors behov – med barockslottet och parken som hjärta

Bosön

Inte bara idrott. Naturskönt, med kapacitet och kunnande för stora arrangemang.

Tammsvik

Happy Tammsvik, mötesgården som tar humor på allvar. Kreativa möten utanför boxen.

Lovik

Med vacker utsikt och avslappnande atmosfär blir en konferens på Lovik en njutbar upplevelse. Så naturnära men ändå stadsnära, när Lidingö är som bäst.

Almåsa Konferens

Upptäck ditt sjätte sinne på fantastiska Almåsa. Beläget vid vackra Hårsfjärden, 25 minuter från globen.

Skåvsjöholm

Att förlägga er konferens eller kick off på Skåvsjöholm ger er möjligheten till det bästa tänkbara. Känt för fantastisk personal, mötesrum, avkoppling och stort aktivitetsutbud.

Åkeshofs Slott

Det är något visst med rum som andas en svunnen tid. Alla steg som tagits över stengolven och alla skratt som ekat i salarna.

konferensbokning, konferensanläggningar, konferensaktiviteter, boka konferenser, Marholmen

Marholmen

Roslagens ljuvligt vackra och harmoniska skärgårdsmiljö gör Marholmen lika idealisk för fest som för konferens och kick off.

Såstaholm

Det glamourösa skådespelartemat går igenom var än du befinner dig. Ingenstans tullas det på lyxen, du är och känner dig som en stjärna på Såstaholm.

Näsby Slott

Näsby slott andas hemtrevnad i slottsmiljö. Här går historien tillbaka flera hundra år, en uppskattad plats i innerskärgården nära citys pulserande stadsliv.